Tel: 085-0640570 | Postbus 224, 4900 AE Oosterhout | info@mkb-bedrijfsverzekeringen.nl | whatsapp 0643127764

Intro
Meest gekozen verzekeringen
Bedrijfsauto
Voordelen
Offerte aanvragen

CompleetVerzekerd pakket voor de Zakelijke Dienstverlening

Voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening

Als ondernemer in de zakelijke dienstverlening werkt u hard voor uw succes. Dat biedt mooie uitdagingen, maar ook risico’s. Sommige horen bij het vak, andere sluit u liever uit. Denk aan opdrachtgevers die laat of niet betalen, een advies dat verkeerd uitpakt, of een inbraak. CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening is daarom op maat gemaakt voor uw branche. Zo kunt u zich focussen op ondernemen!

Wat is CompleetVerzekerd Zakelijke Dienstverlening?

Bij de ontwikkeling van dit pakket hebben we samengewerkt met ondernemers uit uw branche. Dat is belangrijk, want een accountant heeft natuurlijk heel andere behoeften dan een webdesigner. En een advocaat loopt tegen andere risico’s aan dan een architect. Daarom bieden we u een pakket van verzekeringen en diensten, met een breed palet van voordelen voor de zakelijke dienstverlening.

Uw pakket

U kunt kiezen uit de volgende verzekeringen en diensten:

Bedrijfsactiviteiten

 • Aansprakelijkheid
 • Beroepsaansprakelijkheid
 • Verkeersschade Medewerkers
 • Rechtsbijstand

Bedrijfsmiddelen

 • Bedrijfsgebouwen
 • Inventaris/Goederen
  (incl. Huurdersbelang)
 • Bedrijfsschade
 • Extra kosten
 • Milieuschade
 • Elektronica
 • Glas
 

magazijn-groothandel

Mobiliteit

 • Personenauto

Arbeidsongeschiktheid

 • Ondernemers-AOV

Diensten

 • Preventieabonnement

Downloads

Wat is verzekerd:

Aansprakelijkheid

Het kan gebeuren dat u als ondernemer aansprakelijk wordt gesteld. U kunt bijvoorbeeld iets kapotmaken bij een opdrachtgever of een medewerker kan letsel oplopen tijdens zijn werkzaamheden. Dit kan leiden tot flinke schadeclaims.

Beroepsaansprakelijkheid

Een verkeerd advies, of het verstrekken van onjuiste of onvolledige informatie. Als ondernemer loopt u het risico om aangesproken te worden op eventuele beroepsfouten. Daarnaast vereisen opdrachtgevers en brancheverenigingen steeds vaker een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Zonder deze verzekering kunt u opdrachten mislopen.

Verkeersschade Medewerkers

Uw medewerkers kunnen tijdens hun werkzaamheden een ongeval krijgen in het verkeer. Denk aan een medewerker die onderweg is naar een opdrachtgever, of gaat lunchen met een klant. Als er een duidelijke relatie is met het werk, bent u verplicht alle schade te vergoeden, van de ziekenhuis- en revalidatiekosten tot de aanvulling op hun arbeidsongeschiktheidsuitkering. Dit is niet verzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering, maar wel op onze Verkeersschadeverzekering Medewerkers.

Rechtsbijstand

U heeft als ondernemer al snel met veel partijen te maken: opdrachtgevers, de overheid, verhuurders en niet te vergeten uw medewerkers. De kans op een conflict is altijd aanwezig. Soms heeft u dan juridische hulp nodig, waarbij de kosten snel kunnen oplopen. Onze Rechtsbijstandverzekering is dan geen overbodige luxe.

Bedrijfsgebouwen

Als u een bedrijfsgebouw bezit, is dit waarschijnlijk één van uw grootste investeringen. Een brand of storm kan dan ingrijpende schade veroorzaken. Onze Bedrijfsgebouwenverzekering biedt u een uitgebreide dekking, waardoor u zich als eigenaar in elk geval geen zorgen hoeft te maken over de financiële gevolgen.

Inventaris/Goederen

Een brand, een inbraak of flinke waterschade. Risico’s waar u als ondernemer niet aan wilt denken, maar het kan u wel overkomen. Daarom is het belangrijk om uw inventaris en goederen goed te verzekeren. De Inventaris/Goederenverzekering van De Goudse biedt u een uitstekende dekking. Wij zorgen dat u na een schade snel weer verder kunt met ondernemen!

 
Bedrijfsschade

Veel ondernemers realiseren zich niet dat door bijvoorbeeld brand niet alleen materiële schade ontstaat, maar ook gevolgschade. Uw bedrijfsactiviteiten kunnen (gedeeltelijk) stil komen te liggen met als gevolg minder omzet. Maar uw vaste lasten, zoals personeelskosten en huur, lopen gewoon door. De Bedrijfsschadeverzekering is hiervoor de oplossing.

Extra Kosten

Uit onderzoek blijkt dat veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening na een schade snel en zonder omzetverlies weer aan de slag kunnen. U heeft dan geen omzetverlies, maar u maakt wel extra kosten. Bijvoorbeeld voor de huur van een tijdelijke bedrijfsruimte, computerapparatuur of extra reiskosten van medewerkers. Speciaal voor bedrijven die na een schade eenvoudig ergens anders kunnen doorwerken, is er daarom de Extra Kostenverzekering.

Milieuschade

Bij het woord ‘milieuschade’ denkt u waarschijnlijk niet meteen aan uw bedrijf. Toch kan elke ondernemer ermee te maken krijgen. Bijvoorbeeld na een brand, door asbestdeeltjes of grote hoeveelheden blusmiddel. Of uw locatie kan getroffen worden door verontreiniging bij een omliggende locatie. U kunt dan worden verplicht om de schade te herstellen. Met onze Milieuschadeverzekering heeft u geen zorgen over de financiële gevolgen of eindeloze discussies met andere partijen. En als u aansprakelijk gesteld wordt, staan we u bij met juridische hulp.

Elektronica

Elektronica speelt waarschijnlijk ook in uw bedrijf een steeds grotere rol. Denk aan uw telefoonsysteem en computers. Met onze Elektronicaverzekering is uw apparatuur uitstekend verzekerd. Als u daarvoor kiest, ook buiten uw bedrijf!

Glas

Ruiten willen nog weleens breken, bijvoorbeeld door vandalisme of een bedrijfsongelukje. Met de Glasverzekering is één telefoontje genoeg om direct een glaszetter langs te laten komen.

Aanvraag Zakelijke Dienstverlening

Personenauto

Met de auto van uw bedrijf neemt u vanzelfsprekend geen onnodige risico’s. Mocht er toch wat gebeuren, dan biedt de Personenautoverzekering u zekerheid en een goede schadeafhandeling. En gratis vervangend vervoer.

Wat is verzekerd?
 • U heeft de keuze uit de dekkingen WA, WA + Beperkt casco of WA + Volledig casco.
 • U kunt uw verzekering uitbreiden met de dekkingen Rechtsbijstand motorrijtuigen, Schade inzittenden en Ongevallen inzittenden.
 • Als u uw auto laat reparen bij een herstelbedrijf dat is aangesloten bij Schadegarant profiteert u van extra voordelen. Zoals een kosteloze haal- en brengservice en gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie!
Extra’s bij Volledig casco
 • Nieuwwaarderegeling van 3 jaar voor nieuwe auto’s. Als de auto total loss raakt of gestolen wordt, krijgt u het aankoopbedrag terug.
 • Aanschafwaarderegeling voor occasions. Als de auto binnen 2 jaar na aanschaf total loss raakt of gestolen wordt, krijgt u de aanschafwaarde terug.
 • Na afloop van deze regelingen krijgt u de dagwaarde uitgekeerd. Daarom betaalt u vanaf dan elk jaar minder premie.
 • Accessoires zijn tot € 1.250,- standaard meeverzekerd. Een hoger bedrag is mogelijk.
 

Bedrijfsautoverzekering

Voordelen specifiek voor de


Zakelijke Dienstverlening


Elektronica ook buiten uw bedrijf verzekerd
 • Laptops, tablets, fotoapparatuur en andere elektronica kunt u ook buiten uw bedrijfspand verzekeren. Onderweg, thuis én bij een opdrachtgever.
Beroepsaansprakelijkheid
 • Of u nu advocaat, ingenieur of ICT-consultant bent, de kans dat u een keer een beroepsfout maakt is aanwezig. Dit risico kunt u eenvoudig verzekeren op de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
Gratis juridisch advies
 • Twijfelt u over een overeenkomst met een opdrachtgever en wilt u dit graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandsverzekering.
 • Als u meer wilt weten over uw wettelijke verplichtingen bij het inhuren van bijvoorbeeld een freelancer, kunt u de gratis telefonische advieslijn van het onafhankelijke SRK bellen.
Incassobijstand
 • Klanten die niet (op tijd) betalen, daar houdt u zich waarschijnlijk liever niet mee bezig. Met Incassobijstand hoeft u zelf geen vervelende gesprekken te voeren.
Goed werkgeverschap
 • Ook zakenreizen en personeelsactiviteiten zijn meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering. Als u (indirect) aansprakelijk bent voor een ongeval met een medewerker, wordt de schade aan zaken en personen vergoed.
 
Extra kosten
 • Uit onderzoek in de zakelijke dienstverlening blijkt dat veel bedrijven na een schade snel en zonder omzetverlies weer aan de slag kunnen. Maar er zijn vaak wel extra kosten, bijvoorbeeld voor de huur van een tijdelijke bedrijfsruimte of computerapparatuur. Of extra reiskosten van medewerkers. Speciaal voor uw branche is er daarom de Extra Kostenverzekering.
 • U verzekert niet de brutowinst, maar alleen de extra kosten.
Investeringen in uw gehuurde pand
 • Huurt u een pand? Dan zijn de verbeteringen die u heeft aangebracht aan uw huurpand (zoals een systeemplafond, houten vloer of uitbouw) meeverzekerd tot € 10.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering.

kantoor-interieur

Wat kost het?

De premie voor CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening is afhankelijk van de verzekeringen en de dekkingen die u kiest. De premie voor een verzekering is vaak afhankelijk van verschillende factoren, zoals het verzekerd bedrag, uw jaaromzet of het soort bedrijf dat u heeft. Uw adviseur helpt u graag bij het maken van uw keuzes en kan voor u een offerte op maat maken.

Eigen risico telt maar één keer per schadegeval

Heeft u een schadegeval dat onder meerdere verzekeringen valt, bijvoorbeeld stormschade aan uw bedrijfsgebouw en elektronica? Dan brengt De Goudse uw eigen risico slechts één keer in rekening. Andere verzekeraars berekenen het eigen risico meestal per verzekering, waardoor u meerdere keren het eigen risico betaalt.

Pakketkorting

Als u binnen CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening meerdere verzekeringen combineert, krijgt u een aantrekkelijke pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot wel 10%.

Wilt u meer informatie, of een persoonlijke offerte?

Wij helpen u graag. Stuur ons even een bericht

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:
Via het aanvraagformulier

Of direct uw pakketpremie berekenen en de polis aanvragen. Klik op onderstaande button:

 


Banner zzp brochure

Go to top