Tel: 085-0640570 | Postbus 224, 4900 AE Oosterhout | info@mkb-bedrijfsverzekeringen.nl | whatsapp 0643127764

Intro
Meest gekozen verzekeringen
Bedrijfsauto
Voordelen
Offerte aanvragen

CompleetVerzekerd pakket voor mkb'ers in de detailhandel

Als ondernemer in de detailhandel werkt u hard voor uw succes. Dat biedt mooie uitdagingen, maar ook risico’s. Denk aan een inbraak, een conflict met een leverancier of een klant die struikelt in uw winkel. CompleetVerzekerd Detailhandel is daarom op maat gemaakt voor de risico’s in uw branche. Zo kunt u zich focussen op uw klanten en dienstverlening!

Het verzekeringspakket voor de detailhandel

Geen bedrijf is hetzelfde. Zo loopt een slager natuurlijk tegen heel andere risico’s aan dan een ondernemer met een webshop. Daarom is CompleetVerzekerd Detailhandel ontwikkeld in overleg met ondernemers in uw branche. Het resultaat is een pakket van verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor de detailhandel.

Uw pakket

U kunt kiezen uit de volgende verzekeringen en diensten:

Aansprakelijkheid

 • Aansprakelijkheid
 • Verkeersschade Medewerkers
 • Milieuschade
 • Rechtsbijstand

Gebouw

 • Bedrijfsgebouwen
 • Inventaris/Goederen
  (incl. Huurdersbelang en Koelschade)
 • Elektronica
 • Glas
 • Geld
 • Bedrijfsschade

Download brochure MKB Detailhandel

 

winkel detailhandel

Mobiliteit

 • Personenauto
 • Bestelauto
 • Vervoer Eigen Goederen

Arbeidsongeschiktheid

Diensten

De meest gekozen verzekeringen in uw branche:

Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB)

Een werknemer raakt gewond door een onveilige werk-situatie, u verkoopt een onveilig product of een van uw klanten glijdt uit over niet opgeruimde spullen in uw gangpad: de AVB dekt schade aan zaken en personen als u daarvoor aansprakelijk bent.

Rechtsbijstandverzekering Bedrijven

Heeft u een conflict met een leverancier? Kampt u met uitstaande rekeningen of komt u er niet uit met de overheid? De Rechtsbijstandverzekering Bedrijven geeft zekerheid bij juridische conflicten. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de telefonische adviesservice van SRK Rechtsbijstand. Voor advies om een juridisch probleem eventueel zelf op te lossen. Of om uw nieuwe leveringsvoorwaarden kosteloos te laten checken.

Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering*

Brand, hevige regen- of sneeuwval, ontploffing, diefstal, een storing in de elektriciteitslevering of een defect in de koeling. Op dit soort gebeurtenissen heeft u niet altijd invloed. Maar ze hebben vaak grote gevolgen. De Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering is er juist voor deze risico's. Ook huurdersbelang kan worden verzekerd, dus de aanpassingen die u in het door u gehuurde gebouw hebt aangebracht. En ook volledige schadevergoeding door garantie tegen onderverzekering.

* Huurdersbelang niet in combinatie met een Gebouwenverzekering

Aanvraag verzekeringspakket voor de handel

 
Gebouwenverzekering

Uw gebouw is uw visitekaartje. Schade aan het gebouw is dan ook extra vervelend. Deze verzekering dekt schade tegen bijvoorbeeld brand, neerslag en storm. En natuurlijk kunt u breuk van ruiten in ramen en deuren meeverzekeren. Dan is ook breuk van glas in vitrines verzekerd. Belettering op een ruit? Ook dat is mee te verzekeren. En ook volledige schadevergoeding door garantie tegen onderverzekering.

Geldverzekering

In de handel komen overvallen en inbraak helaas geregeld voor. Ondanks preventieve maatregelen kan de schade aanzienlijk zijn. De Geldverzekering dekt het verlies van contant geld door overval of inbraak én het verlies ervan tijdens het vervoer. Heeft u vals geld ontvangen? Ook dit valt onder de dekking.

Bedrijfsschadeverzekering

Door brand, ontploffing of blikseminslag kan bijvoorbeeld uw winkel ontoegankelijk of uw apparatuur onbruikbaar worden. De werkzaamheden kunnen dan tijdelijk lastig zijn, langzamer verlopen of helemaal niet doorgaan. De verzekering dekt ook schade als gevolg van een storing in uw website (niet bij anderen, bijvoorbeeld de bank). De storing moet dan wel langer dan een dag duren. Gevolg: minder productie en/of omzet, en daardoor minder winst. De Bedrijfsschadeverzekering biedt een oplossing.

Mogelijke uitbreidingen
 • Computer-/Elektronicaverzekering
 • Goederentransportverzekering

Autoverzekering Bedrijven

Uw bedrijfsauto moet u niet alleen van A naar B brengen. Hij is van essentieel belang voor uw bedrijfsvoering. U wilt daarom dat alles rond die auto tip top in orde is. Een goede en moderne verzekering hoort doorbij. Met een snelle en soepele schadeafhandeling. Waarbij u gebruik kunt maken van ons herstel netwerk, zodat u na een schade weer snel de weg op kunt.

U kiest uit drie verschillende verzekeringen voor uw bedrijfsauto:

 • WA
  De WA-verzekering is voor schade die u aan anderen toebrengt. Deze verzekering is wettelijk verplicht.
 • WA + Beperkt casco
  Uitbreiding met de dekking Beperkt casco zorgt ervoor dat ook schade aan uw eigen auto in veel gevallen is gedekt. Voorbeelden hiervan zijn glasbreuk, diefstal, brand, hagel, overstroming en botsing met dieren. Maar niet schade die een ander door zijn rijgedrag heeft veroorzaakt, of schade door uw eigen schuld.
 • WA + Volledig casco
  Nog een stap verder gaat WA + Casco. Want die is voor alle schade aan uw auto. Zelfs schade door uw schuld.

 

 

Bedrijfsautoverzekering

U kunt de verzekering uitbreiden met een schadeverzekering voor inzittenden (SVI). De SVI is er voor de schade van alle inzittenden van de auto als gevolg van een ongeval, ongeacht wie schuldig is aan het ongeval.

Daarnaast bieden we een rechtsbijstanddekking die helpt bij het verhalen van schade. En ook van pas komt als u bijvoorbeeld een conflict heeft met de garage. Deze dekking kiest u als onderdeel van de Rechtsbijstandverzekering Bedrijven.

Voordelen specifiek voor detailhandel

 

Webwinkel
 • Steeds meer ondernemers hebben een fysieke én een webwinkel. Daarom zijn ze allebei verzekerd op onze Aansprakelijkheidsverzekering.
 • Klantverlies en omzetderving door storingen op de website zijn grote risico’s voor webwinkels. Daarom is dit risico meeverzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering.
Product recall
 • Is het u wel eens gebeurd dat u producten moest terughalen om schade te voorkomen of te beperken? Dit is tot maximaal € 25.000,- meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering.
 • Inclusief eventuele voorlichting- of advertentiekosten!
Op locatie
 • Doet u wel eens mee aan een jaarmarkt of braderie? Ook op locatie zijn uw spullen meeverzekerd op de Inventaris/Goederenverzekering. Uw inventaris tot € 5.000,- en uw goederen tot € 1.000,-.
Investeringen in uw gehuurde pand
 • Doet u wel eens mee aan een jaarmarkt of braderie? Ook op locatie zijn uw spullen meeverzekerd op de Inventaris/Goederenverzekering. Uw inventaris tot € 5.000,- en uw goederen tot € 1.000,-.
 • Huurt u een pand? Dan zijn de verbeteringen die u heeft aangebracht aan uw huurpand (zoals een nieuwe toonbank, een houten vloer of een uitbouw) meeverzekerd tot € 10.000,- op de Inventaris/ Goederenverzekering.
 
Belettering
 • Heeft u belettering of beschildering op uw ramen en glazen deuren? Schade hieraan is meeverzekerd tot € 250,- op de Glasverzekering.
Koelschade
 • Valt uw koelinstallatie langere tijd uit? Dan kunnen uw producten bederven. Dit is meeverzekerd tot € 5.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering.
Sluiting winkel na schade
 • Heeft u na een flinke water- of brandschade een vervangende winkelruimte nodig, of moet u inventaris huren om uw winkel snel weer te kunnen openen? Deze kosten zijn verzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering. Ook de gemiste winst is meeverzekerd!
 • Bij een (tijdelijke) sluiting van uw winkel na een schade krijgt u bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Zoals de kosten voor advertenties of reclameborden.
Gratis juridisch advies
 • Twijfelt u over een overeenkomst met een leverancier en wilt u dit graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandverzekering.
 • Als u meer wilt weten over de weg die u moet bewandelen als u een arbeidsconflict heeft of over de uitvoering van een vergunning, kunt u de gratis telefonische advieslijn bellen.

Wat kost een pakket voor de detailhandel?


Weten waar u behoefte aan heeft, is voor ons essentieel. Daarom investeren wij veel in kennis. Kennis van uw branche, uw risico's, uw wensen.

Zo is er altijd een basispakket voor de in uw branche meest voorkomende risico's, afgestemd op de aard en omvang van uw bedrijf.

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:


Via het aanvraagformulier

Of direct uw pakketpremie berekenen en de polis aanvragen. Klik op onderstaande button:

 

MKB Pakket voor de handel


Banner zzp brochure

Go to top