Tel: 085-0640570 | Postbus 224, 4900 AE Oosterhout | info@mkb-bedrijfsverzekeringen.nl | whatsapp 0643127764

Intro
Meest gekozen verzekeringen
Bedrijfsauto
Voordelen
Offerte aanvragen

CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening

In de persoonlijke dienstverlening biedt u elke dag een helpende hand. Bijvoorbeeld als kapper, schoonheidsspecialist of nagelstylist.
Daarbij wilt u uw aandacht blijven richten op uw klanten en dienstverlening. Zelfs na een brand in uw pand of een storing op uw website.
Ons pakket CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening beschermt uw bedrijf. Dit pakket maakten we met en voor ondernemers zoals u. Voor uw bedrijf heeft u natuurlijk uw eigen wensen. U kiest dan ook zelf welke verzekeringen en dekkingen u opneemt. Daarbij profiteert u van een aantrekkelijke pakketkorting.

Compleetverzekerd Persoonlijke dienstverlening

CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening is ontwikkeld in overleg met ondernemers uit uw branche. Dat is belangrijk, want een kapper, schoenmaker of reisbureau loopt natuurlijk tegen hele andere risico’s aan dan een bouwbedrijf of groothandel. Daarom bieden we u een pakket van verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor de persoonlijke dienstverlening.

Uw pakket
Omdat geen bedrijf hetzelfde is, kunt u zelf uw pakket samenstellen. U kunt kiezen uit de volgende verzekeringen en diensten.

Aansprakelijkheid
- Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB)
- Verkeersschadeverzekering voor medewewerkers
- Rechtsbijstand

Gebouw
- Bedrijfsgebouwen
– Inventaris/Goederen (incl. Huurdersbelang
– Bedrijfsschade
– Milieuschade
– Elektronica
– Glas
– Geld

Aanvraag Peroonlijke dienstverlening

 

 

MKB Verzekeringspakket voor de bouw

Mobiliteit
– Personenauto
– Bestelauto
– Aanhangwagen
– Vervoer Eigen Goederen

 

Brochure download

De meest gekozen verzekeringen in uw branche:

Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB)

De kleding van een klant raakt beschadigd tijdens een behandeling. Of de klant loopt letselschade op en stelt u hiervoor aansprakelijk: de AVB dekt schade aan zaken en personen als u daarvoor aansprakelijk bent.

Rechtsbijstandverzekering Bedrijven

Heeft u een conflict met een leverancier? Of met de overheid? De Rechtsbijstandverzekering Bedrijven geeft zekerheid bij juridische conflicten. Daarnaast kunt u altijd terecht bij de telefonische adviesservice van SRK Rechtsbijstand. Voor advies om een juridisch probleem eventueel zelf op te lossen

Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering*

Brand, hevige regen- of sneeuwval, ontploffing, diefstal of een storing in de elektriciteitslevering. Op dit soort gebeur-tenissen heeft u niet altijd invloed. Maar ze hebben vaak grote gevolgen. De Inventaris-/Goederen-/Huurders-belangverzekering is er juist voor deze risico's. Ook huurdersbelang kan worden verzekerd, dus de aanpassingen die u in een gehuurde bedrijfsruimte hebt aangebracht. En ook volledige schadevergoeding door garantie tegen onderverzekering.

* Huurdersbelang niet in combinatie met een Gebouwenverzekering

Geldverzekering

Bij bedrijven waar met contant geld wordt gewerkt komen overvallen en inbraak helaas geregeld voor. Ondanks preventieve maatregelen kan de schade aanzienlijk zijn. De Geldverzekering dekt het verlies van contant geld door overval of inbraak én het verlies ervan tijdens het vervoer. Heeft u vals geld ontvangen? Ook dit valt onder de dekking.

 
Extra kostenverzekering**

Als uw bedrijfsruimte door bijvoorbeeld brand of waterschade tijdelijk niet of maar gedeeltelijk te gebruiken is, moet u extra kosten maken. De Extra Kostenverzekering dekt in dat geval bijvoorbeeld de huur van tijdelijke huisvesting en apparatuur maar ook extra reiskosten, transportkosten van materialen en loonkosten van personeel. Daardoor kunt u gewoon doorgaan met uw werk.

Bedrijfsschadeverzekering**

Door brand, ontploffing of blikseminslag kan uw zaak ontoegankelijk of uw apparatuur onbruikbaar worden. De werkzaamheden kunnen dan tijdelijk lastig zijn, langzamer verlopen of helemaal niet doorgaan. Gevolg: minder omzet, en daardoor minder winst. De Bedrijfsschadeverzekering biedt een oplossing.

** U kiest een van beide verzekeringen, afhankelijk van uw situatie

Gebouwverzekering

Uw gebouw is uw visitekaartje. Schade daaraan is dan ook extra vervelend. Deze verzekering dekt bijvoorbeeld schade door brand, neerslag en storm. En natuurlijk kunt u breuk van ruiten in ramen en deuren meeverzekeren. Belettering op een ruit? Ook dat is mee te verzekeren. En ook volledige schadevergoeding door garantie tegen onderverzekering.

 

 

Autoverzekering Bedrijven

Uw bedrijfsauto moet u niet alleen van A naar B brengen. Hij is van essentieel belang voor uw bedrijfsvoering. U wilt daarom dat alles rond die auto tip top in orde is. Een goede en moderne verzekering hoort doorbij. Met een snelle en soepele schadeafhandeling. Waarbij u gebruik kunt maken van ons herstel netwerk, zodat u na een schade weer snel de weg op kunt.

U kiest uit drie verschillende verzekeringen voor uw bedrijfsauto:
  • WA
    De WA-verzekering is voor schade die u aan anderen toebrengt. Deze verzekering is wettelijk verplicht.
  • WA + Beperkt casco
    Uitbreiding met de dekking Beperkt casco zorgt ervoor dat ook schade aan uw eigen auto in veel gevallen is gedekt. Voorbeelden hiervan zijn glasbreuk, diefstal, brand, hagel, overstroming en botsing met dieren. Maar niet schade die een ander door zijn rijgedrag heeft veroorzaakt, of schade door uw eigen schuld.
  • WA + Volledig casco
    Nog een stap verder gaat WA + Casco. Want die is voor alle schade aan uw auto. Zelfs schade door uw schuld.

 

 

Bedrijfsautoverzekering

U kunt de verzekering uitbreiden met een schadeverzekering voor inzittenden (SVI). De SVI is er voor de schade van alle inzittenden van de auto als gevolg van een ongeval, ongeacht wie schuldig is aan het ongeval.

Daarnaast bieden we een rechtsbijstanddekking die helpt bij het verhalen van schade. En ook van pas komt als u bijvoorbeeld een conflict heeft met de garage. Deze dekking kiest u als onderdeel van de Rechtsbijstandverzekering Bedrijven.

Specifieke oplossingen voor de persoonlijke dienstverlening

Storing op website
Een storing op uw website kan leiden tot het verlies van klanten en omzet. Daarom is dit risico meeverzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering.

Product recall
Heeft u wel eens producten, die u als nevenactiviteit verkoopt, moeten terughalen om schade te voorkomen of te beperken? Dit is tot maximaal € 25.000,- meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering. Inclusief eventuele voorlichtings- en advertentiekosten!

Investeringen in uw gehuurde pand
Huurt u een pand en heeft u hierin verbeteringen aangebracht (zoals een spiegelwand, pantry of houten vloer)? Dan zijn die meeverzekerd tot € 10.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering. Een hoger verzekerd bedrag is mogelijk.

Uitgebreide dekking voor opzicht
Een meubelstoffeerderij of een reparatiebedrijf in kleding of computers bewerkt of verricht werkzaamheden aan spullen van klanten. Schade aan deze spullen is standaard verzekerd tot € 50.000,- op de Aansprakelijkheidsverzekering

 

Belettering
Heeft u belettering of beschildering op uw ramen en glazen deuren? Schade hieraan is meeverzekerd tot € 250,- op de Glasverzekering. Een hoger bedrag is mogelijk.

Sluiting bedrijf na schade
Heeft u na een flinke water- of brandschade een vervangende bedrijfsruimte nodig, of moet u inventaris huren om uw bedrijf snel weer te kunnen openen? Deze kosten zijn verzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering. Ook de gemiste winst is meeverzekerd! Bij een (tijdelijke) sluiting van uw bedrijf na een schade krijgt u bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Bijvoorbeeld van advertenties en reclameborden.

Gratis juridisch advies
Twijfelt u over een overeenkomst met een leverancier en wilt u die graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandsverzekering. Als u meer wilt weten over de weg die u moet bewandelen als u een arbeidsconflict heeft of over de uitvoering van een vergunning, kunt u de gratis telefonische advieslijn van het SRK bellen.

Kennis van uw branche

Weten waar u behoefte aan heeft, is voor ons essentieel. Daarom investeren wij veel in kennis. Kennis van uw branche, uw risico's, uw wensen.

Zo is er altijd een basispakket voor de in uw branche meest voorkomende risico's, afgestemd op de aard en omvang van uw bedrijf.

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:


Via het aanvraagformulier

Of direct uw pakketpremie berekenen en de polis aanvragen. Klik op onderstaande button:

 

Banner zzp brochure

Go to top