Tel: 085-0640570 | Postbus 224, 4900 AE Oosterhout | info@mkb-bedrijfsverzekeringen.nl | whatsapp 0643127764


Bedrijfsgebouwen

Als u een bedrijfsgebouw bezit, is het waarschijnlijk een van uw grootste investeringen. Een brand of storm kan ingrijpende schade veroorzaken. De Bedrijfsgebouwenverzekering biedt u een uitgebreide dekking, waardoor u zich als eigenaar over de finaciele gevolgen in elk geval geen zorgen hoeft te maken.
Meer informatie en premie berekenen


Inventaris/Goederen

Brand, storm, waterschade of een inbraak. Het kan u allemaal overkomen als ondernemer. Daarom is het belangrijk om uw inventaris en goederen goed te verzekeren. De Inventaris/Goederenverzekering biedt u zekerheid, dankzij een ruime dekking.
Meer informatie en premie berekenen


Elektronica

Elekronica speelt waarschijnlijk ook in uw bedrijf een steeds grotere rol. Denk aan bijvoorbeeld computers, tablets en telefoonsystemen. Met de Elektronicaverzekering zijn al uw apparaten uitstekend verzekerd. U kunt ook kiezen voor een meer uitgebreide dekking. Uw apparaten zijn dan ook buiten het bedrijfspand verzekerd.
Meer informatie en premie berekenen


Geld

Heeft u te maken contante betalingen in uw bedrijf. Verzeker dan uw dagopbrengst. Met de Geldverzekering bent u verzekerd tegen diefstel en brand.
Meer informatie en premie berekenen


Glas

Vandalisme of een bedrijfsongelukje: een kapotte ruit kan zich voordoen. met de Glasverzekering is een telefoontje genoeg om direct een glaszetter langs te laten komen.
Meer informatie en premie berekenen


Bedrijfsschade

Na een brand, inbraak, of flinke waterschade kan uw bedrijfspand tijdelijk niet toegankelijk zijn, of kunnen uw bedrijfsactiviteiten geheel of gedeeltelijk stil komen te liggen. Uw inkomsten worden dan ook minder, terwijl uw vaste lasten wel doorlopen. Denk aan personeelskosten, de huur of hypotheek. De Bedrijfsschadeverzekering verzekert deze vaste lasten en de winst die u onder normale omstandigheden zou hebben gemaakt.
Meer informatie en premie berekenen

Go to top